zbigniew kruk - fotograf naciagacz

Odradź komuś usług pewnej firmy, zakupów w jakimś miejscu, przejazdu przez ulice, wakacji w danym mieście i wiele wiele innych waznych rzeczy.

zbigniew kruk - fotograf naciagacz

Postprzez pokrzywdzona 21 sty 2010, o 23:10

zanim przeczytacie, to co napisze, chce Wam napisac, ze kruk reaguje na moje posty i jestem cenzurowana. kruk pisze, ze nie zyczy sobie zeby o nim pisac prawde i ludzie to usuwaja - precz z cenzura!!!
drodzy forumowicze i forumowiczki. Uwazajcie na fotografa slubnego zbigniewa kruka. Mowiac po krotce, zlecialam mu zrobienie zdjec na moim slubie, ktory sie odbyl we wrzesniu. Do dzis nie mam zdjec. Na sam slub przyszedl spozniony i od razu zaczal sobiepolewac. potem cos tam zrobil tych zdjec. byl nachalny, napraszal sie gosciom. Nie wyrzucilismy go tylko dlatego, ze zalezalo nam na zdjeciach.
po trech miesiacach zaczelam sie o nie upomianac. nie odbieral telefonu i jak w koncu go dorwalam, powiedzial ze ma bardzo duzo zlecen i zgodzil sie je zrobic, ale jako super ekspres za 100% drozej. Jeszcz platne od razu. I to po trzech miechach!!!
Wczoraj rozmawialam z nim i okazalo sie, tak przynajmniej teraz twierdzi, nie wsadzil karty pamieci do swojego aparatu i w ogole ich nie ma!
Pewnie zrobil bardzo zle, a wie ze moja kuzynka wyciagnela z niego zwrot po tym jak jej przedstawil "efekty pracy".
teraz w jego studio glucho i ciemno. Od sasiadki dowiedzialam sie, ze pojechal na wydre robic zdjecia jakchs samochodow, bo nie ma na rachunki.
strzezcie sie tego oszusta!!!
pokrzywdzona
Przejazdem przez Łódź

Re: zbigniew kruk - fotograf naciagacz

Postprzez Turbo.Auto 16 lut 2010, o 08:55

Dzięki za ostrzeżenie,może własnie ten post uchroni pozostałych mieszkańców Łodzi przed tym Panem. Jeżeli jest rzeczywiscie tak jak piszesz to sprawa prezentuje sie nieciekawie.
Auto Szkoła - Turbo Łódź - Pabianice - Ośrodek Szkolenia Kierowców - Najwyższa zdawalność w Pabianicach - WORD Łódź

turbo.auto.pl
Turbo.Auto
Przejazdem przez Łódź

Postprzez aderal 16 lut 2010, o 22:37

Mimo wszystko kazdy sam powinien w duchu ocenic, podzielic, przemnozyc i wysnuc wlasne wnioski.
aderal
Administrator

Postprzez zkruk 17 lut 2010, o 14:58

Witam!

Nazywam się Zbigniew Kruk i jestem fotografem. Fotografią ślubna zajmuję się od dawna. 5 lat temu założyłem forum fotografów ślubnych, które miało skupić branże ślubną i promować wysokie standardy usług. Fotograf ślubny powinien być osobą godną zaufania, odpowiedzialną i prawdomówną – te hasła starałem się realizować od zawsze gdy realizowałem zlecenia a także wskazywać jako właściwe w branży. Wielu kolegów fotografów może potwierdzić jakim człowiekiem jestem.
Na swoje dobre imię pracowałem od dawna - dlatego nie mogę sobie pozwolić na takie kłamstwa pod moim adresem.

Dostałem linka od mojej klientki - oczywiście doskonale wiem, kto jest autorem tych bredni.
Cóż mogę napisać–autor tych bredni, kłamstw i bzdur jest mi dobrze znany – jest przede wszystkim mężczyzną – a nie kobietą - bardzo mnie lubi i kocha. Kocha mnie tak bardzo, że musiał już zeznawać na policji i tłumaczyć się ze swojego miłosnego zaślepienia…
Niedługo będzie musiał zrobić to ponownie i do tego przed sądem.
I to nie jeden raz... bo zamierzam przeciągnąć go jak tylko długo się da...

Co do treści postu – póki co żaden klient nie składał u mnie reklamacji. Nigdy nie zdarzyło się także bym nie przyjechał na czyjś ślub lub nie wywiązał się z umowy. Nigdy nie piję na weselu. Zdjęcia oddaje w ciągu 45 dni i nigdy nie przekroczyłem tego terminu. Zwykle pary dostają zdjęcia w ciągu 30 dni. Nigdy nie stosuje dodatkowych „bonusów cennikowych”– cena ustalona przy podpisywaniu umowy jest ostateczna.
Jeśli klient ma umowę – wie dokładnie jakie prawa przysługują jej jeśli chodzi o odszkodowanie. Niestety – w tym wypadku widać, iż klient nie zna mojej umowy i nie wie w jaki sposób klient jest zabezpieczony, jakie są możliwości działania…
Na drugim forum na którym pojawiły się te brednie – administracja poprosiła o przedstawienie się oraz podanie sali w której odbywało się wesele. Myślę, że to całkiem niezła możliwość weryfikacji kłamczucha.
Ja proszę dodatkowo o wklejenie umowy podpisanej przeze mnie… Rzekomo takowa istnieje – a więc proszę… oczywiście umowa taka nie istnieje – jest to kolejna bzdura wymyślona przez pewnego zakochanego we mnie marzyciela, który niestety – z powodu mojej normalnej orientacji seksualnej – nigdy nie będzie miał ze mną nic do czynienia…

Przepraszam za mój emocjonalny ton – lecz sprawa ciągnie się już 2 miesiące- co chwilę ja lub moi znajomi podsyłają mi kolejne linki z działalności tego pana… Sprawa jest męcząca - człowiek ciągle mnie szantażuje i jak widać spełnił swoje groźby... Cóż - kolejny paragraf do kolekcji....

Jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się dlaczego ten człowiek tak bardzo mnie lubi – zapraszam tutaj: poznan.forumslubne.pl/viewtopic.php?t=3354&start=0
sprawa ciągnie się już od listopada... jak widać miłość to bardzo mocne uczucie...

A - jeszcze ogromna prośba do Administratora lub Moderatora - proszę nie usuwać wątku - lecz przenieść go do schowka czy części ukrytej forum. W odpowiednim momencie dane IP o połączeniu będą potrzebne. Jedynie Sąd może wnioskować o takie dane - więc na pierwszej rozprawię to zrobię.
zkruk
Przejazdem przez Łódź

Postprzez Piotr 17 lut 2010, o 22:09

Forum to nie miejsce na takie potyczki. Temat zostaje zamknięty. W razie pytań, proszę pisać na priv.
Łódź Forum - wiadomości, opinie, społecznosć & rozrywka.
Masz swoje poglądy? Tu jest miejsce, gdzie możesz je swobodnie wyrazić! Pisz, komentuj i dyskutuj. Zajrzyj w wolnej chwili tutaj Projektowanie stron Łódź .
Piotr
Administrator

Powrót do Odradzam